Jenny Alversjös lycka med barnen efter stroken

Jenny Alversjös lycka med barnen efter stroken

Det har varit en turbulent tid för Jenny Alversjö, som förra året drabbades av en stroke. Som tur är har hon haft sina barn och familj att finna trygghet hos.
Jenny Alversjö kritiseras efter oväntade frågan till Triss-vinnaren i Nyhetsmorgon
Slå på ljud

pp=Det har varit ett tufft år för den hyllade programledaren Jenny Alversjö. I oktober förra året drabbades hon nämligen av en hjärnblödning och fördes akut till sjukhuset. Det här berättade hon själv om i ett inlägg på Instagram.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet”, skrev hon då.

Annons

Nyhetsmorgon kan du se på Viaplay. Skaffa konto här

Börja titta

Tiden efter hjärnblödningen

Jenny Alversjö meddelade då också att hon skulle ta en paus under en tid för att återhämta sig. Samtidigt blev det naturligtvis en del återbesök på sjukhuset, bland annat för att röntga hjärnan, men också för att operera sig igen.

Fortsätt kämpa. Det går. Jag lovar. För dig själv, dina nära, för alla andra och inte minst för de tusentals bara i Sverige det här fruktansvärda viruset redan tagit”, skrev hon i ett inlägg som verkar ha tagits bort sedan dess.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu tycks Jenny Alversjö vara tillbaka på banan igen, och syns frekvent i Nyhetsmorgon. Nyligen berättade hon också att hon köpt en ny lägenhet.

”Jag har köpt ett nytt hem! Är så lycklig”, skriver hon i ett inlägg på Instagram samtidigt som hon filmar delar av boendet som ju ser jättefint ut.

Innan stroken träffade också Jenny Alversjö kärleken igen. han heter Anders Bernunger. Under den tuffa tiden har hon också haft sin familj att stötta sig mot. Hon delar ofta med sig av inlägg på sina barn, dottern Oliva och sonen Leo.

Orden om familjen

I ett nytt inlägg visar hon upp en härlig stund med sonen och sin systerson. Och de verkar ha haft en trevlig familjemiddag ihop.

”Karlek i kvadrat. Alla ar med. Alla lika viktiga. Efter sjukdomar, pandemier och varldsturbulens ar middagar med familjen livets absoluta hojdpunkt”, skriver hon och hyllar sin syster:

”Tack Jessica for att du alltid fixar och ar den finaste syster man kan ha. Ar sa stolt over dig”.

Jenny Alversjös följare verkar också stolta över sin favoritprogramledare. En person skriver till exempel:

”Jenny, du bjuder på så mycket fantastiska bilder… önskar dej allt bra… såg dej i nymo idag…vilken stjärna…gillar när den andra får tala till punkt….sån är du”.

En annan tycker att familjen verkar så härlig att hon vill vara en del av den:

”Man vill ju bli typ adopterad. Så 56 årig tant här”.

Jenny Alversjö svarar:

”Alla är välkomna!”

Skönt att se att Jenny Alversjö har en plats att finna ro när det senaste året varit så turbulent.

<a rel"=sponsored" href ="https://www.hellofresh.se/pages/inspiration-delivered?utm_source=affiliate&utm_medium=cpo&utm_campaign=SE_0_WEB_0_BAU_DRCT_CONT_Hant_DIS-925-AMT-4_HANT925&c=HANT925&utm_content=LinkClick_WEB&dis=glossy_box”>

Läs också: Jenny Alversjö flyttar – blir granne med Steffo Törnquist

Läs också: Jenny Alversjös familjelycka – efter sjukdomskampen

Bild: Karin Törnblom/TT, Jerker Ivarsson/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN