Ciara Zelmerlöws nya ord om missfallet med Måns Zelmerlöw

Ciara Zelmerlöw hade varit gravid i 16 veckor när hon fick reda på att bebisen i magen inte längre var vid liv.
Nu berättar hon mer om den stora tragedin med maken Måns Zelmerlöw.
– Livet har varit ganska galet, säger Ciara på Instagram story.

Oron efter familjetragedin.

Ett år har gått sedan Måns Zelmerlöw, 34, och Ciara Zelmerlöw, 33, gifte sig. Makarna bor numera tillsammans i London, tillsammans med deras gemensamma son Albert samt lille Archie, som Ciara har sedan en tidigare relation.

Videon kunde inte hittas

Måns och Ciara har länge haft en dröm om att utöka familjen ytterligare och därför var lyckan total när de i juli avslöjade att de väntade tillökning. Men bara någon vecka senare kom Ciara med den tragiska nyheten att hon drabbats av ett missfall. Hon förklarade samtidigt att det inte är första gången som det här händer.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara Zelmerlöw på Instagram då.

Starka kärleken mellan Måns och Ciara

Tiden därefter valde Ciara att dra sig tillbaka och hennes sociala medier-konton ekade tomt ett par dagar. Maken Måns har varit ett stort stöd under den svåra perioden.

”Jag är så tacksam för den vackra familj jag redan har och jag är än en gång imponerad av min starka, modiga fru som har gått igenom så mycket de senaste dagarna. Jag älskar dig”, skrev Måns i ett inlägg i samband med familjetragedin.

Ciara Zelmerlöw har vid flera tillfällen uttryckt sin tacksamhet över att ha Måns i sitt liv och det verkar onekligen som att den svåra tiden bara har fört dem närmare varandra.

Ciara Zelmerlöws nya ord om missfallen

Det är inte bara Måns som har funnits där och stöttat Ciara de senaste månaderna. Hennes följare har dagligen överröst henne med peppande hälsningar. Ciara har därför valt att vara ganska öppen med vad hon går igenom och i en ny uppdatering på Instagram story berättar hon återigen om missfallen.

– Livet har varit ganska galet. Vi har drabbats av två missfall det här året och många undrar när det hände. Jag var 14 veckor in första gången och 16 veckor vid det andra tillfället. Men tydligen så dog bebisen tidigare än så, säger Ciara.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ciara berättar att man vanligtvis inte gör en utredning förrän man har drabbats av tre missfall, men eftersom det senaste inträffade en bit in i graviditeten vill hon gärna komma underfund med vad problemet kan vara.

– Uppenbarligen var det här mycket senare så något är fel.

För fem år sedan fick Ciara reda på att hennes sköldkörtel inte riktigt fungerar som den ska. Detta kan kopplas till missfallen och Ciara har nu bestämt sig för att kolla upp det.

FOTO: TT