Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking
Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking Breaking

Bianca Ingrosso i storbråk med Phillipe Cohen – grannarna ringde på

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett ordentligt bråk.
Situationen urartade så pass att grannarna plötsligt dök upp för att lugna ner situationen.
– Jag har ångest, säger Bianca i Wahlgrens värld.

Grannarna var tvungna att ringa på!

Videon kunde inte hittas

Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, har varit ett par under flera års tid. Relationen har dock inte varit enkel, paret har flertal gånger berättat att det är ett turbulent förhållande som kantas av en hel del bråk. Ett antal gånger har de beslutat sig för att göra slut, däremot ser de alltid ut att hitta tillbaka till varandra efter tid isär.

I Wahlgrens värld har tittarna fått se en förkrossad Bianca gråta ut över uppbrott från Phillipe, men också sett hur de återförenas. Sedan Bianca och Phillipe senast blev tillsammans har de tagit ett stort steg i relationen. Paret flyttade då nämligen ihop och blev sambor i Biancas lägenhet på Östermalm. Det var dock inte första gången som Bianca och hennes pojkvän testade på samboskap. Tidigare flyttade de nämligen ihop men insåg då snabbt att det inte fungerade för dem.

breaking

Erkännandet om sprickan i relationen

Denna gång verkar det ha gått bättre, iallafall själva delen med att bo tillsammans. På Biancas Youtube-kanal får följarna ofta följa med när hon och Phillipe lever sitt vardagsliv. De syns då handla, laga middagar och ha det mysigt ihop i det gemensamma hemmet. Men nyligen delade Bianca med sig av ett mindre roligt besked på kanalen. Hon förklarade då att paret genomgick en tuff tid och att det blivit en spricka i relationen efter sommarens semester.

– Jag hoppas att vi kommer att lösa det och kommer att ta oss ur det. För helt ärligt så ser jag ju ingen annan som jag ska ha barn och gifta mig med än Phillipe. Så jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt men för att vara helt ärlig och bara realistisk så går vi igenom en tuff period, sa Bianca då i videon.

Dramatiska bråket fick grannarna att rycka in

I ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld får nu tv-tittarna en större inblick i relationens bråk. I programmet berättar Pernilla Wahlgren att hon satt hemma mitt under en familjemiddag när hon plötsligt fick ett samtal från dottern som förklarade att hon var tvungen att komma på direkten.

– Jag ringer Phillipe och medan jag pratar med honom så ringer det grannar på dörren som då har hört Bianca skrika och är upprörda eller oroliga. Då kände jag att jag tror att jag åker in, så jag får lugna ner läget, säger Pernilla i avsnittet.

Bianca kritiserar dock snabbt att Pernillas hjälp inte var nödvändig utan att familjevännen Melina Criborn var den som fick koll på situationen. Hon berättar även vad som orsakade att hon började skrika på pojkvännen.

– Hallå, kan du förklara varför du är så arg? Sen när han inte förklarade någonting och inte lyssnade på mig, då helt plötsligt exploderade jag och skämde ut mig för hela grannskapet, säger Bianca.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Att bråket urartade så passa att grannarna fick rycka in är något som Bianca menar att hon idag har ångest för. Samtidigt tycker hon att även grannarna för oljud ibland som kan störa henne också.

– Inte nog med att hon säger till mig att jag ska vara tyst för att hela grannskapet hör så säger hon till mig med mitt namn, säger Bianca.

Pernilla förslår sedan att paret ska testa att gå i parterapi, något som Bianca är mer intresserad av än Phillipe.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos försvar efter kritiken mot Alice Stenlöf

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos tårar – efter triangeldramat med Lovisa och Philippe

Wahlgrens värld sänds 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: TT/Dplay