Första bilderna på prinsessan Madeleine efter frånvaron

Prinsessan Madeleine och hennes familj befinner sig i Florida.
På grund av pandemin tvingas de leva annorlunda än familjemedlemmarna i Sverige – faktum är att paret knappt synts till alls under de senaste månaderna.
Nu har de första bilderna på familjen släppts, efter den långa tystnaden.

Efter långa frånvaron.

Videon kunde inte hittas

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill träffads i New York 2010. Kärlek uppstod och 2013 blev de äkta makar. Idag lever Madeleine och Chris tillsammans med sina tre barn – prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, 5, prinsessan Adrienne, 2.

Sedan Chris O’Neill träffade prinsessan har han varit tydlig med att han väljer sin roll som företagare framför de kungliga uppdragen. Han har inte heller var speciellt intresserad av att flytta till Sverige utan resan gärna runt i världen för att sköta sitt arbete med en bas i Florida, USA.

Räknas inte med i kunniga planerna

I Sverige har kung Carl XVI Gustaf, 74, satt ihop en plan för att visa sitt stöd för det svenska folket som drabbats av coronapandemin. Tillsammans med drottning Silvia, 76, kronprinsessan Victoria, 43, och prins Daniel, 46, samt prins Carl Philip, 41, och prinsessan Sofia, 35, kommer han att resa runt i landet för att besöka Sveriges 21 län.

Tillskillnad från sina syskon är prinsessan Madeleine och hennes man inte medräknad i planerna. De kungliga besöken kommer att ske nu under hösten och under våren nästa år.

Efter att Madeleine och Chris lever på andra sidan jorden och nu för tiden inte kan resa fram och tillbaka som på tidigare sätt blir de kvar i USA.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsessfamiljens hemliga liv

Trots att familjen nu är strandsatta i Florida under corona-pandemin som slagit till hårt i delstaten ser Madeleine och hennes familj ut att må bra. Eftersom Madeleine inte kunnat genomföra några kungliga uppdrag har hon inte synts till i offentligheten under en lång tid men nu har Hänt tagit del av de första bilderna på prinsessan sedan en längre tid tillbaka.

På bilderna syns en sammansvetsad familjen leva på med sin vardag trots den pågående pandemin. Chris, Madeleine och barnen har bland annat setts ihop på restaurang.

Foto: TT
Foto: TT

Inte nog med dessa familjemedlemmar så syns de även ihop men hunden Teddy på bilderna. Hunden är en pudelblandning, antingen en labradoodle eller en cockerpoo, ingen utanför familjen vet riktigt säkert men att att vovven blivit en självklar del av familjen står inga tvivel om. Teddy har tillhört familjen sedan i våras, det var i kungafamiljens påskfilm som prinsessan avslöjade att familjen hade utökats.

Foto: TT
Foto: TT

Vad som även är tydligt på bilderna är att även banren måste bära munskydd, något som dock ser ut att gå galant.

Foto: TT
Foto: TT
Foto: TT
Foto: TT

LÄS OCKSÅ: Kungens vändning – prinsessan Sofia får nya uppdrag

LÄS OCKSÅ: Hovet bryter tystnaden om prinsessan Madeleines mystiska frånvaro

FOTO: TT